Cilat janě Modelet më të bukura të krehjeve dhe stilimeve për nuset me flokë të shkurtra? ATO që do Ju nxjerrin në PAH ëmbëlsinë e fytyrës suaj, shoqëruar me aksesorë magjepsës. Modelet për flokë të shkurtra janě romantike dhe Elegante, sidomos nëse vendosni bukur në kokë një Rreth, Vello APO aksesorë të ndryshëm me Lule. Më poshtë do të gjeni ruiner e ëndrrave i Cili Ju përshtatet më shumë për flokë të drejtë, me onde dhe kaçurrela. Nëse Jeni një nga këto, atëherë këto mënyra fantastike do t`Ju ndihmojnë të keni një Stil të përsosur Brenda Pak minutave. /Telegrafi/NUK është e fshehtë që flokët e gjatë, qoftë të drejtë APO si dallgë, ofrojnë shumë mundësi për stile të ndryshme të flokëve. Ka dalë një Model i ri i flokëve ombre, duc përdorur tashmë ngjyra të errëta, JO më bjondet e hapura. Nëse Deri Tani kishit menduar që mbajtja e flokëve kaçurrela të shkurtra Ishte e pamundur, Tani duhet të na besoni. Kjo për shkak se prej DISA sezoneve, flokët kaçurrelë po triumfojnë dhe pasarelat Pranverë/verë 2017 po “zhdoganojnë” Edhe prerjet e shkurtra. Ja 10 IDE të vjedhura nga pasarelat e pranverë/verës 2017. Flokët e mbledhur Vajzat që i mbajnë flokët e mbledhura janě ATO që jetojnë për veten, MOS kokëçarëse, NUK kanë frikë t`i nxjerrin në PAH vainktet që Mund të kenë. Janë të kënaqura me veten e Tyre dhe e dinë që pamja NUK është gjithçka! Pasi keni përfunduar me siguri do t`i drejtoheni llakut sëirish por profesionistët sugjerojnë në vend të TIJ, një sprej për teksturë sepse polimeret e llakut tentojnë ta rëndojnë flokun Duke bërë që kaçurrelat të bien më shpejt. /Telegrafi/Profilet psikologjike ndahen në dy kategori: besnike ndaj modelit të zakonshëm APO guxuese dhe në kërkim të një ndryshimi.

Flokë me vijë në mes Kemi të bëjmë me një vajzë praktika e CILA thjeshtë përton të gjej një Model të RI flokësh. Ndërsa Edhe viti 2018 provoi se Ishte një vit Stil për tendencat e flokëve. Ndani një pjesë të balukeve në mes, ndërsa pjesën tjetër gufojeni shumë e më pas Kapini Bisht. Kemi parë MODELE gërshetash të mëdhaja, zakonisht të ndara me vijë në mes. Lidhja Edhe me një fjogo prej kadifeje, e bën këtë Model Fantastik për muajt e ftohtë të Vitit. 2. baluke e HAPUR para dhe volum Casual për Roland Mouret flokë kasketë një tjetër prerje e dashur nga Vajzat dhe gratë, VAJZA praktika të cilat NUK kanë kohë të kujdesen për flokët e gjatë. Nëse Doni të Ruani gjatësinë e flokëve tuaj, Mund të manovroni me një shkallëzim, duc prerë një pjesë të Tyre, PA lëvizur gjatësinë.

Pasi i ndani flokët Kapini Bisht, dhe Mund t`i “shkatërroni” Pak majat e bishtit. Nëse dëshironi të mbeteni besnike e modës së viteve 90, mbani flokët e gjatë dhe krijoni DISA onde Vetëm nga majat.

Categories: Uncategorized

Comments are closed.